Κατηγορίες Προϊόντων
Το καλάθι σας

Εφαρμογή παραγγελιοληψίας - Xenios

Πληρωμή με κάρτα έως 12 άτοκες δόσεις!
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 70€ ( Εντός Αθηνών ) και παράδοση σε 48 ώρες.
Δικαίωμα επιστροφής προϊόντος εντός 14 ημερών.
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής.
Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Δοκιμαστική Έκδοση Xenios ( Demo )
Αναλυτική περιγραφή Xenios

Αποτελεί την παλιότερη εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας με pc αυτή κάλυψε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στο χώρο αυτό, δίνοντας στον σύγχρονο επιχειρηματία μια μοναδική λύση στη μηχανογράφησή του. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης και αποτελεσματικής ενημέρωσης και ελέγχου. Συνδυάζει τη χρήση της τεχνολογίας με την ευχρηστία και καλύπτει πλήρως τις ιδιαιτερότητες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εστίασης.

Το όλο σύστημα αποτελείται από το πρόγραμμα διαχείρισης που είναι ανεπτυγμένο σε περιβάλλον Windows 7 & Windows 10 και το πρόγραμμα των ασύρματων φορητών τερματικών το οποίο τρέχει σε μηχανήματα με λειτουργικό Android,iOS.

Η τιμή του λογισμικού για το PC ανέρχεται στα 500€. Περιλαμβάνει το Xenios (Front Office System και Back Office System). Για κάθε PDA η άδεια χρήσης ανέρχεται στα 200€. Δε χρειάζεται ανανέωση της άδειας χρήσης.

Μαζί με το λογισμικό δίνονται δωρεάν και εγχειρίδια εκμάθησης. Περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση πάνω στο συγκεκριμένο λογισμικό.

Το Xenios δεν είναι μόνο ένα λογισμικό παραγγελιοληψίας. Είναι ένα εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, που του προσφέρει υπηρεσίες στατιστικών στοιχείων, στοιχεία απαραίτητα για την καλή λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η εφαρμογή Xenios παρακολουθεί:

- Διαχείριση τραπεζιών, παραγγελιών, Αρχείο σερβιτόρων, Αρχείο πελατών.

- Έκδοση παραγγελιών. Διαχείριση μερίδων-αναλώσεις, διαχείριση ειδών

- Διαχείριση προμηθευτών. Έκδοση παραστατικών. Επίπεδα ασφαλείας.

- Σύνδεση με διαχείριση αποθήκης (αναλώσεις Α' υλών - συνταγές).

Τεχνικές δυνατότητες Xenios

Το λογισμικό χρησιμοποιεί βάση δεδομένων MySQL.

Η αξιοποίηση σύγχρονης βάσης δεδομένων δίνει ταχύτητα στο λογισμικό, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Ελάχιστες τεχνικές προϋποθέσεις:

- Η/Υ με επεξεργαστή Core i3, μνήμη RAM 8GB, σκληρός δίσκος SSD.

- Ποντίκι - πληκτρολόγιο.

Απεριόριστη σύνδεση SmartPhone Android, IOS.

Συμβατό με Android, iOS.


Δοκιμαστική Έκδοση Xenios ( Demo )


Κωδικός PCarena: 920240
Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας Android - Χωρίς Η/Υ*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση**Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικό μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οπο..
558,00€
Χωρίς ΦΠΑ:450,00€
Κωδικός PCarena: 105755
Ολοκληρωμένο Σύστημα Delivery Διανομής φαγητού*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση**Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικό μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οποία υπολο..
1.178,00€
Χωρίς ΦΠΑ:950,00€
Κωδικός PCarena: 380063
Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας με PC*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση**Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικός μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οπο..
1.426,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.150,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)

* Η κατάστασή των μηχανημάτων είναι άριστη και δεν είναι Επισκευασμένα. Δικαίωμα επιστροφής προϊόντος εντός 14 ημερών.

* Δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να έρθει στο κατάστημα και να δοκιμάσει το μηχάνημα της αρεσκείας του.

* Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει και να ελέγξει το μηχάνημα της αρεσκείας του πριν το παραλάβει live μέσω κάμερας και viber η με φωτογραφία και video. Στο video στο οποίο εμφανίζεται το μηχάνημα φαίνεται και το serial number και αποστέλλεται εν συνεχεία στο κινητό η στο email του. Έτσι ξέρει τι θα παραλάβει από το serial number του μηχανήματος.

* Οι εικόνες των προϊόντων που βλέπετε στην ιστοσελίδα είναι ενδεικτικές.