Κατηγορίες Προϊόντων
Το καλάθι σας
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής.
Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.
Δωρεάν Μεταφορικά ( Εντός Αθηνών )
Δικαίωμα επιστροφής προϊόντος εντός 14 ημερών.

Εφαρμογή παραγγελιοληψίας - Xenios


Δοκιμαστική Έκδοση Xenios ( Demo )
Αναλυτική περιγραφή Xenios

Αποτελεί την παλιότερη εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας με pc αυτή κάλυψε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στο χώρο αυτό, δίνοντας στον σύγχρονο επιχειρηματία μια μοναδική λύση στη μηχανογράφησή του. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης και αποτελεσματικής ενημέρωσης και ελέγχου. Συνδυάζει τη χρήση της τεχνολογίας με την ευχρηστία και καλύπτει πλήρως τις ιδιαιτερότητες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εστίασης.

Το όλο σύστημα αποτελείται από το πρόγραμμα διαχείρισης που είναι ανεπτυγμένο σε περιβάλλον Windows 7 & Windows 10 και το πρόγραμμα των ασύρματων φορητών τερματικών το οποίο τρέχει σε μηχανήματα με λειτουργικό Android,iOS.

Η τιμή του λογισμικού για το PC ανέρχεται στα 500€. Περιλαμβάνει το Xenios (Front Office System και Back Office System). Για κάθε PDA η άδεια χρήσης ανέρχεται στα 200€. Δε χρειάζεται ανανέωση της άδειας χρήσης.

Μαζί με το λογισμικό δίνονται δωρεάν και εγχειρίδια εκμάθησης. Περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση πάνω στο συγκεκριμένο λογισμικό.

Το Xenios δεν είναι μόνο ένα λογισμικό παραγγελιοληψίας. Είναι ένα εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, που του προσφέρει υπηρεσίες στατιστικών στοιχείων, στοιχεία απαραίτητα για την καλή λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η εφαρμογή Xenios παρακολουθεί:

- Διαχείριση τραπεζιών, παραγγελιών, Αρχείο σερβιτόρων, Αρχείο πελατών.

- Έκδοση παραγγελιών. Διαχείριση μερίδων-αναλώσεις, διαχείριση ειδών

- Διαχείριση προμηθευτών. Έκδοση παραστατικών. Επίπεδα ασφαλείας.

- Σύνδεση με διαχείριση αποθήκης (αναλώσεις Α' υλών - συνταγές).

Τεχνικές δυνατότητες Xenios

Το λογισμικό χρησιμοποιεί βάση δεδομένων MySQL.

Η αξιοποίηση σύγχρονης βάσης δεδομένων δίνει ταχύτητα στο λογισμικό, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Ελάχιστες τεχνικές προϋποθέσεις:

- Η/Υ με επεξεργαστή Core i3, μνήμη RAM 8GB, σκληρός δίσκος SSD.

- Ποντίκι - πληκτρολόγιο.

Απεριόριστη σύνδεση SmartPhone Android, IOS.

Συμβατό με Android, iOS.


Δοκιμαστική Έκδοση Xenios ( Demo )


Κωδικός PCarena: 920240
Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας Android - Χωρίς Η/Υ*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση**Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικό μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οπο..

Από 1020€ Μόνο 450.00€
(558.00€ με Φ.Π.Α)

Χωρίς ΦΠΑ:450,00€
Κωδικός PCarena: 105755
Ολοκληρωμένο Σύστημα Delivery Διανομής φαγητού*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση**Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικό μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οποία υπολο..

Από 1400€ Μόνο 950.00€
(1178.00€ με Φ.Π.Α)

Χωρίς ΦΠΑ:950,00€
Κωδικός PCarena: 380063
Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας με PC*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση**Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικός μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οπο..

Από 1610€ Μόνο 1150.00€
(1426.00€ με Φ.Π.Α)

Χωρίς ΦΠΑ:1.150,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)